Keväällä 2022 tarjoamme luistelukouluryhmiä lapsille ja nuorille ikäluokittain, alkaen 2-vuotiaista. Luistelukoulun harjoituksissa opetellaan luistelun perusteita yhdessä Kooveen koulutettujen ja iloisten ohjaajien kanssa. Toiminnan rakenne ja sisällöt on suunniteltu lasten näkökulmasta mielikuvituksen, tarinankerronnan ja seikkailun keinoin. Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti pienten lasten liikunnallisia taitoja ja iloitaan luistelun riemusta. Harjoituksissa pidetään hauskaa yhdessä, opitaan uutta ja kannustetaan kaveria! Toiminnan tavoitteena on viedä taitoluistelun ilosanomaa lapsille ja nuorille, sekä rohkaista heitä jatkamaan mukaan lajin pariin! Osallistuminen Kooveen luistelukouluun luo parhaimmillaan kestävän pohjan ja kipinän vuosia kestävälle liikunnalliselle harrastukselle yhdessä uusien kavereiden kanssa.  

Luistelukouluryhmien harjoituksissa luistelun opettelu aloitetaan alkeista ja temppujen opettelussa edetään ryhmän taitotason mukaisesti. Ryhmiä saatetaan eriyttää, jotta jokainen lapsi saa taitotason mukaisia harjoitteita. Omenat-, Piikit-, Silmukat- ja Käänteet-ryhmissä lapsen tulee pystyä seisomaan ja nousemaan jäästä itsenäisesti. Lapsi & aikuinen-ryhmä on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa seistä ja nousta ylös itse luistimet jalassa.

Kevätkausi 2022

  • Aloitamme harjoitukset viikolla 2. Kevätkausi sisältää 10-11 luistelukertaa. 

Osallistumismaksut (jäätuntien kesto 45 min.)

  • Omenat 2-3v. lasten ryhmä 45,00e 
  • Piikit- ja Silmukat 3-6v. lasten ryhmä 99,00e 
  • Lapsi ja aikuinen-ryhmä 2-5v. lapsille 99,00e
  • Käänteet 7-15v. lasten ja nuorten ryhmä 125,00e 

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on käynnissä, joten ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi ryhmästä. Ryhmiin joissa on tilaa voi ilmoittautua myös kauden aikana. Tutustu tarkemmin ryhmiin ja harjoitusaikoihin täältä.

Kysyttävää? Apua ilmoittautumiseen ja ryhmän valintaan saat toimistolta:
Rosa-Maria Salonen
rosa-maria.salonen@koovee.fi
044 774 8851

Toivottavasti tapaamme pian – Tervetuloa luistelemaan hyvään seuraan!