Suomen Taitoluisteluliiton hallistus on julkistanut liiton valmennusryhmiin valitut luistelijat. Kooveesta valmennusryhmiin valittiin Daniela Virtanen, Jenni Saarinen ja Nella Pelkonen. 

Daniela Virtanen valittiin Nuorten Projektiryhmään kausiksi 2021-2023. Daniela on 10-vuotias Kooveen kasvattiluistelija ja aloitti luisteluharrastuksen 2-3 vuoden ikäisenä. Ahkera harjoittelu on tuottanut tulosta ja tulevina kausina Daniela harjoittelee nyt myös Nuorten Projektiryhmän leireillä 4-6 kertaa vuodessa. NPR leireillä kokoontuu joukko lahjakkaita 9-13v. luistelijoita, jotka tukevat ja sparraavat toisiaan kauden aikana. Tämän lisäksi NPR yhdistyy valmennuksen huippuosaaminen ja eri asiantuntijoiden osaaminen. 

Danielan lisäksi Suomen Taitoluisteluliiton valmennusryhmässä (yksinluistelun maajoukkue) jatkavat Jenni Saarinen ja Nella Pelkonen. 

Nella Pelkosella on useamman vuoden kokemus Taitoluisteluliiton valmennusryhmiin kuulumisesta. Nella on tullut valituksi vuodeksi projektiryhmään, jonka jälkeen siirtyi vuodeksi nuorten maajoukkueeseen. Kaudesta 2020 lähtien Nella on kuulunut yksinluistelun maajoukkueeseen. Myös Jenni Saarinen omaa monien vuosien taustan valmennusryhmäluistelijana. Jenni oletetusti jatkaa ensi kaudella maajoukkueurhelijana kauden 2020-2021 erinomaisten kilpailunäyttöjen, kuten MM-edustus ja Pekinging olympialaisten maapaikan saavutuksilla. 

Koovee onnittelee valittuja urheilijoita sekä valmennustiimiä! 

Katso tästä kaikki STLL:n valmennusryhmien luistelijat