Kooveen Jenni Saarinen otti ensikertaa mittaa maailman huipuista taitoluistelun MM-kisoissa Tukholmassa. Kilpailu oli Jennille uran ensimmäinen aikuisten MM-kilpailu ja lopputuloksena oli 24:s sija. 

Jennin lyhytohjelma oli upea kokonaisuus, joka sisälsi laadukkaita elementtejä ja vahvaa tulkintaa. Lyhytohjelmasta Jenni keräsi kauden ennätyspisteet 63,54, joka oikeutti paikan vapaaohjelmakilpailusta 24 parhaan naisen joukosta. 

Vapaaohjelmakilpailuun Jenni lähti sijalta 14. Lyhytohjelman vire ei valitettavasti jatkunut MM-kilpailun vapaaohjelmassa ja epäonninen luistelu tiputti Jennin lopputuloksissa sijalle 24, pistein 146,54. 

Jennin lopullinen sijoitus riitti kuitenkin viimeiseen jaossa olevaan olympiapaikkaan. Jenni on siis hankkinut Suomelle maapaikan ensi talven Pekingin olympialaisten naisten sarjaan. Maapaikan edustaja valitaan lähempänä olympialaisia. Upeaa työtä ja isosti onnea Jenni!    

Koovee Taitoluistelu onnittelee Jenniä upeasta MM-debyytistä ja toivottaa tsempit jatkoon. Onnittelut myös Jennin valmennus- ja taustatiimille upeasta työstä. 

Kuvat: Antti Lehto