Luistelukoulu

Luistelukoulun tavoitteena on luoda lapselle vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla. Luistelukoululaiset jaetaan jäällä iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin, jokaisella ryhmällä on oma ohjaajansa. Ryhmissä opetellaan taitoluistelun aakkosia kuten perusluistelua, liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä ja piruetteja. Kauden päätteeksi luistelukoululaiset esiintyvät seuran luistelunäytöksessä.

Luistelukoulumme on tarkoitettu sekä alle kouluikäisille lapsille (3-6v.) ja kouluikäisille lapsille ja nuorille (7-14-vuotiaat). Järjestämme 2-3-vuotiaille lapsille (1.6.2016 ja sen jälkeen syntyneet) myös oman edullisen luistelukouluryhmän. Näissä luistelukouluryhmissä edellytetään lasten osaavan jo seistä ja nousta seisomaan luistimet jalassa jäällä.

Lapsi & aikuinen -luistelukoulu on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa seistä ja nousta ylös itse luistimet jalassa. Tästä ryhmästä on mahdollisuus edetä alle kouluikäisten luistelukouluryhmiin taitojen karttuessa.

Syksy 2020 Luistelukoulu sisältää 14 luistelukertaa. Yhdelle harjoituskerralle voi osallistua ilmaiseksi ennen ilmoittautumista.

Hinnat:
Omenat-ryhmä (2-3v.) jotka osaavat seista itse luistimilla. Syyskausi maksaa 30,00e+ 15,00e Suomen Taitoluisteluliiton Luistelukoulupassi.
Muut ryhmät 140,00e+ 15,00e Suomen Taitoluisteluliiton Luistelukoulupassi.

Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen Taitoluistelun ryhmässä.