Maksuttomat kokeilukerrat

Koovee taitoluistelun syyskausi on jälleen alkamassa ja ilmoittautuminen harraste- ja alkeisryhmiin on parhaillaan käynnissä! Koovee Taitoluistelussa voi harrastaa yksinluistelua ammattitaitoisten valmentajien opeissa omalla taito- ja tavoitetasolla. Tule siis rohkeasti tutustumaan ryhmien toimintaan maksuttomille kokeilukerroille, niin valmentajamme etsivät lapsellesi mieluisan ryhmän.

Maksuton kokeilukerta Temppuillen taitavaksi-, Oiler- ja Flip- ryhmiin.
Torstaina 13.8 klo 17.30-18.30 Hakametsä 3-jäähallissa

Maksuton kokeilukerta Luistelukoululaisille.
Sunnuntaina 30.8 klo 16.45-17.30 Hakametsä 3-jäähallissa

 

Lisätietoa ryhmistä:

Luistelunkoulu-ryhmät: Omenat, Aikuinen ja Lapsi, Piikit, Silmukat ja Käänteet. Lisätietoa ryhmien toiminnasta seuran nettisivuilta myClubin kautta. Ryhmissä on vielä hyvin tilaa!

Temppuillen taitavaksi (TT-ryhmä)
TT-ryhmään ovat tervetulleita 2014 syntyneet ja nuoremmat. TT-ryhmällä on valinnan mukaan 2krt/vkossa tai 3krt/vkossa jääharjoitus. Tämän lisäksi oheisharjoituksia on 2-3 krt/vkossa. Harjoituspäivät ovat TT2= maanantai ja perjantai. TT3= maanantai, perjantai ja sunnuntai. Harjoituspäivissä ollaan joustavia, joten laitathan viestiä Rosa-Marialle.

Oiler (O-ryhmä)
O-ryhmään ovat tervetulleita 2011-2013 syntyneet luistelijat, joilla on alkeistaidot hallussa ja intoa oppia taitoluistelun helpoimpia temppuja. Ryhmällä on viikossa 2 jääharjoitusta ja 1 oheisharjoitus. Harjoituspäivät ovat keskiviikko ja lauantai.

Flip (F-ryhmä)
F-ryhmään ovat tervetulleita 2010 ja aiemmin syntyneet luistelijat. Ryhmässä harjoittellaan luistelun helpompia temppuja ja nautitaan luisteluharrastuksesta monipuolisesti jäällä liikkuen. F-ryhmä harjoittelee 3krt/vkossa jäällä ja 1 oheinen/vkossa. Harjoituspäivät ovat keskiviikko, lauantai ja sunnuntai.

Ilmaiselle kokeilukerralle on saapumassa useita ohjaajia ja valmentajia. Valmentajamme tutustuvat lapsiin ja mielellään suosittelevat sopivaa ryhmää jokaiselle toiminnasta kiinnostuneelle.

Tervetuloa kokeilemaan!
Lisätietoja: rosa-maria.salonen@koovee.fi