1. SM-valintakilpailu Sm-seniorit ja Sm-juniorit 2.-3.10.2021 Pirkkolan jäähalli

Kooveen Nella Pelkonen debytoi SM-seniorisarjan 1.valintakilpailussa pronssille keräten 143,86 pistettä. Nellan ohjelmat sisälsivät vahvaa teknistä osaamista ja itsevarmaa luistelua. Petra Palmio luisteli sijalle 6. pistein 122.28. Molemmat SM-seniorinaisemme nappasivat paikan joulukuun SM-kilpailuihin, onnea!

Sm-seniorit miehissä luisteleva Lauri Lankila ei tällä kertaa päässyt näyttämään parastaan hyppyelementeissä. Laurin molemmissa ohjelmissa nähtiin yksittäisiä onnistumisia, mutta myös helpotuksia, jotka vaikuttivat lopputuloksiin. Sijoitus 3. pistein 133.31. Onnea myös Laurille SM-paikasta ja tsemppiä harjoituksiin!

Lotta Koskinen ja Saana Ukkola kilpailivat niin ikään ensimmäistä kertaa Sm-juniorisarjan valintakilpailuissa. Lotta luisteli teknisesti puhtaan lyhytohjelman, mutta vapaaohjelman kolmoishypyissä oli hieman epäonnea. Kokonaistuloksissa Lotta hienosti sijalle 11. pistein 107.64 jääden vain 0,03 pistettä SM-paikasta. Saana taisteli itsensä hienosti sijalle 13. pistein 104.13. Onnittelut molemmille hyvistä suorituksista! SM-paikkojen tavoittelu jatkuu 2.valintakilpailuissa viiden viikon päästä.

SM-seniorisarjan mitalistit: 1. Olivia Lisko, Esjt 2. Laura Karhunen, Esjt 3. Nella Pelkonen, Koovee