Tutustu tarjontaan ja varaa paikkasi syyskauden luistelukoulusta!

Koovee Taitoluistelu on tähtiseurasinetin saanut tamperelainen yksinluistelun erikoisseura. Meillä luistelevat niin perheen pienimmät kuin vanhimmatkin lapset ja nuoret, sillä toimintaa löytyy alkeisryhmistä harrastetasolle sekä kilpatasolta huippu-urheiluun.

Taitoluistelu on mukaansatempaava ja elämyksiä tarjoava laji. Koovee Taitoluistelussa pidämme huolen siitä, että taitoluisteluharrastus on lapselle positiivinen ja ikimuistoinen elämys. Luistelukoulussa tavoitteenamme on luoda lapselle edellytykset jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä tai itsenäisesti. Luistelukouluryhmien tavoitteena on myös tarjota lapselle ja nuorelle monipuolinen ja hauska harrastus, joka tukee lapsen ja nuoren liikunnallista kehitystä ja luo pohjan liikunnalliseen elämäntapaan. Ammattitaitoiset valmentajat ja ohjaajat huolehtivat turvallisesta ympäristöstä ja soveltavat ryhmän toimintaa jokaisen taito- ja tavoitetason mukaisesti.

Seurassamme on tällä hetkellä ilmoittautuminen avoinna syksyn luistelukouluryhmiin. Tutustu tarjontaan:

LUISTELUKOULURYHMÄT

Luistelukouluun osallistuminen ei edellytä aikaisempaa lajikokemusta. Syyskauden harjoitukset alkavat viikolla 36.

  • Omenat (2-3v.) sunnuntaisin klo 15.15-16.00 Hakametsä 3
  • Silmukat (3-6v.) keskiviikkoisin 17.45-18.30 Sentteri 3 Kaukajärvi
  • Piikit (3-6v.) sunnuntaisin klo 16.00-16.45 Hakametsä 3
  • Käänteet (7-15v.) sunnuntaisin 16.00-16.45 Hakametsä 3
  • Lapsi ja Aikuinen -ryhmä (2-5v.) sunnuntaisin klo 15.15-16.00 Hakametsä 3

Lisätietoa osallistumismaksuista löydät kooveetaitoluistelu.fi

TULE MAKSUTTA KOKEILEMAAN ENNEN ILMOITTAUTUMISTA SYKSYN LUISTELUKOULURYHMIIN

Koovee Taitoluistelu järjestää maksuttoman kokeilukerran luistelukoululaisille sunnuntaina 30.8 klo 16.45-17.30 Hakametsä 3-jäähallissa.

Mukaan ei tarvitse kuin omat luistimet ja kypärä. Meiltä löytyy lainaluistimia ja kypäriä rajoitettu määrä, joten laitathan ennakkoon viestiä rosa-maria.salonen@koovee.fi,mikäli haluat lainata kokeilukerran ajaksi välineitä. Kokeilukerralla on mukana useita valmentajia ja ohjaajia. Myös jään ulkopuolella on toimihenkilöitä vastaamassa kysymyksiin ja esittelevät toimintaamme. Tervetuloa!

Ohjeet syyskauden luistelukouluun ilmoittautumiseen:

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti myClub- jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellei sinulla jo ole ennestään myClub- tunnusta. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi myös ilmoittautua kesken kauden.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Kooveen toimistoon:

Rosa-Maria Salonen

rosa-maria.salonen@koovee.fi

044 774 8851